ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Realizator TV, preşedinte al asociaţiei MaiMultVerde şi scriitor, Dragoş Bucurenci este, mai nou, deranjat de slujbele care au loc la Biserica Amzei. Acesta a reclamat la Poliţie faptul că nu se poate odihni din cauza difuzării slujbei la difuzoare.


"Mi-am dat seama că e necinstiti faţă de Dumnezeu, faţă de mine, de familia mea, de voi toţi, e necinstiit, nu pot să vă mai mint, trebuie să spun, să mărturisesc, indiferent ce m-ar costa asta.


După un an de zile în care mi-am petrecut dimineţile de duminică pe fundalul slujbei amplificate de la Biserica Amzei, am sunat la Secţia 1 de Poliţie şi i-am rugat să trimită un echipaj să verifice dacă au autorizaţie pentru difuzarea slujbei la difuzoare (art. 2 al. 27 din Legea 61/91).





Le doresc tuturor să trăiască un astfel de moment de eliberare, să trăiască sentimentul acesta, al faptului că făcând aşa, asta este calea cea dreaptă.

Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit să îndur oprobiul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi şi de judecători drepţi. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor",  a scris Dragoş Bucurenci pe contul său de Facebook.