ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce fosta purtătoare de cuvânt a democratei de extremă stânga Hillary Clinton, Zara Rahim, lucrătoare și pe la Casa Albă sub Barack Obama, a anunțat pe Twitter că-și dorește moartea lui Donald Trump, iar la noi șobolanul de presă CT Popescu îi recomandă "să bea niște detergent", președintele SUA, infectat cu virusul chinezesc SARS-CoV-2 se simte foarte bine, după cum ne-a asigurat azi medicul său personal, Comandantul Sean P. Conley, și a transmis chiar și șeful Casei Albe, printr-un mesaj pe Twitter, citat de Breitbart.

Aberația de mahala a răspândacului Sistemului, CT Popescu, denotă ignoranța uriașă în care se zbate guzganul roșu de la DigiTV și face trimitere la un fake news mondial anti-Trump, care a pornit de la declarația sa privind posibilitatea de a se folosi un dezinfectant ieftin în tratarea Covid 19. După cum a demonstrat la noi exemplar dr. Adina Alberts, Donald Trump se referea la un produs banal dar pe atât de eficient, care se găsește în famaciile noastre și sub formă de tablete și sub formă injectabilă: albastru de metilen.

La Washington, medicul Casei Albe a transmis că Donald Trump, internat preventiv la Spitalul Militar Walter Reed, nu a avut nici măcar febră în ultimele 24 de ore ci doar o ușoară tuse. El a dezvăluit și tratamentul pe care îl are Numărul 1 mondial: o doză de 8-grame de Regeneron cu anticorpi policlonali cât și zinc, vItamina D, famotidină, melatonină și o aspirină zilnic. Nimic mai simplu. Tratamentul relevat de Comandantul Conley ne-a adus aminte de recomandările pentru prevenirea și tratarea infecție cu Coronavirus făcute chiar la ActiveNews de cunoscutul bioetician Virgiliu Gheorghe.

Acesta considera că este bine să ne întărim organismul, în primul rând cu vitamina C, între 3 și 6 grame zilnic. "Cu cât mai multă, cu atât mai bine. Pe urmă, Vitamina D minim 2000 UI pe zi până la 5000 UI pe zi. Cea mai are parte a populației României are deficit de Vitamina D, ceea ce o expune la infecții și alte boli. De asemenea, sunt importante două oligominerale seleniu 100-200 ug pe zi și zinc 20 mg pe zi. Magneziu 400-1000 mg zilnic și Vitamina E 400 UI zilnic", spunea cunoscutul biofizician, doctor în bioetică al Universității Aristotel din Tesalonic.

Așadar l-am contactat pe Virgiliu Gheorghe pentru a ne comenta tratamentul celui mai puternic om al planetei, Donald J. Trump.

VR: Domnule Virgiliu Gheorghe, cum vedeți tratamentul pe care l-a primit Donald Trump, președintele Americii?

VG: Mi se pare că se încadrează în discursul său de până acum privind abordarea terapeutică a acestei boli. Vitamina D și zincul sunt primele care trebuie suplimentate, căci studiile arată că aportul acestora este legat strâns de răspunsul imunității la acest virus. De pildă un studiu realizat în Louisiana acum câteva luni ajungea la concluzia că nivelele plasmatice reduse de vitamina D sunt asociate formelor severe de Covid-19. De asemenea, studiile arată că zincul intracelular blochează multiplicarea virusului. Un rol important al hidroxichloroquinei este tocmai acesta, de a introduce zincul în celulă. Același lucru îl face însă și quercetinul. În privința aspirinei, aceasta este luată ca anicoagulant și antiinflamator. Covid-19 este o boală care conduce la apariția trombilor și la o puternică inflamație ce pot pune în pericol viața. Aspirina este însă cele mai simplu remediu. În acest sens, mă îndoiesc de faptul că președintele Americii nu va trece în cazul agravării pe enoxaparină sodică sau alt anticoagulant similar și dexametazonă. De asemenea, Regeneron's REGN-COV2 este tot în direcția discursului său. Este vorba de doi anticorpi monoclonali (REGN10933 and REGN10987) care au fost sintetizați după cum declară firma producătoare în urma cercetării anticorpilor identificați în persoanele care s-au recuperate după Covid-19. Cu alte cuvinte este ca și cum i s-ar face un tratament cu plasma recoltată de la persoanele care au avut covid, tratament promovat în urmă cu câteva săptămâni de președintele american într-o luare de poziție la Casa Albă.

VR: Credeți că aceste tratamente vor fi suficiente pentru vindecarea președintelui american și a soției acestuia, Melania?

VG: Depinde foarte mult de gradul de severitate al bolii. Se vor mai introduce și altele potrivit severității. Pe de altă parte, trebuie să ținem seama că e vorba de președintele Americii, ceea ce înseamnă că și informația va fi foarte bine controlată. S-ar putea să facă și alte tratamente pe care le-a promovat în timp, tocmai pentru că staful lui medical le cunoștea și I le prezenta ca fiind foarte eficiente. De pildă el a susținut hidroxichloroquina care este într-adevăr un medicament foarte efficient, mai ales când este combinat cu zincul. De asemenea, a vorbit fără să îl numească de albastru de metilen injectat intravenous, care iarăși ajută mult, mai ales când este urmat de tratarea sângelui cu ultraviolete UVA, UVC. Oricum, sunt interese foarte mari în joc, iar tratamentul pe care îl va face președintele Americii ar putea conduce la o mare vânzare în pharma sau dimpotrivă, așadar, aici vor putea să se facă anumite presiuni. Alegerile prezidențiale se apropie și oricât de puternic ar părea Donald Trump s-ar putea să aibă nevoie de suport, de lobby, ceea ce înseamnă că vor putea exista și compromisuri. De pildă, ca Trump să promoveze un tratament bazat pe artemisinin, quercetin și vitamina C ca adjuvante esențiale și-ar pune în cap pharma, cea care dirijează poate cele mai mari fonduri financiare pe glob astăzi. Astfel, că terapia lui Trump trebuie analizată în acest context mai larg pentru a ajunge la adevăr. Ce-i doresc însă este ca medicii care îl tratează să fie cu adevărat prietenii lui buni și deopotrivă de profesioniști, de științifici în abordarea acestei boli extrem de versatile și agresive în multe dintre cazuri. Eu cred însă că va depăși ușor boala, ținând cont că este o fire sportivă și bănuiesc că are și nutriție ca și un mod de viață sănătos. Altfel nu ar fi ajuns la performanța de a conduce America la vârsta sa și a avea curajul unei poziții conservatoare în condițiile în care lumea este stăpânită astăzi de reprezentanții ideologiei neomarxiste.

VR: Aveți mare dreptate. Mai notăm ceea ce a observat și jurnalistul Dan Andronic, și anume faptul că această infectare a primului om al planetei, chiar înainte de alegerile prezidențiale din SUA, poate fi considerată un atentat la POTUS (President Of The United States). Dacă conglomeratul mondial anti-Trump și-a dorit ca această bombă cu viruși din China să ajungă, până la urmă, și la președintele Americii (chestiunea se studiază în orice serviciu special din lume), noi sperăm să râmână doar un atentat nereușit.