ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elisabeta Lipă, noul ministru al Tineretului și Sportului, a vorbit despre situația arenei din Ștefan cel Mare, care urmează să fie modernizată, fiind una dintre condițiile organizării de mecirui pentru Euro 2020.

Aceasta a mai precizat că noul stadion va fi unul fără pistă, aceasta urmând să fie mutată pe un alt teren din cadrul complexului.

"Eu acum două luni de zile am depus toată documentația CS Dinamo, care conține și studiul de prefezabilitate, la compania națională de investiții pentru reabilitarea și modernizarea stadionului. Nu se rezolvă bătând din palme dar cu siguranță e un început, trebuie să meargă pînă la capăt. Stadionul este prins în programul Euro 2020 și asta se va face. Până în 2020 mai e timp. Este de durată dar nu imposibil de realizat. Parcul Dinamo merită un stadion nou, frumos, să ne bucurăm la meciurile care se joacă acolo. Arena va avea 30.000 de locuri. Pista va fi mutată pe stadionul Piți Varga. Are o sală de atletism indoor la subsol, cu parcare sub tribune", a declarat Elisabeta Lipă la Europa FM.