ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Geanina Terceanu, judecătoarea acuzată că a luat mită pentru a-i achita pe cei opt oameni implicați în Dosarul Transferurilor, și frații Ioan și Victor Becali au fost arestați de magistrații Curții de Apel București, la solicitarea procurorilor DNA. Decizia poate fi contestată la Înalta Curte.

Judecătoarea Geanina Terceanu și frații Ioan și Victor Becali nu au vrut să dea declarații în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Curtea de Apel București, anunță Mediafax.

Geanina Terceanu, judecător la Tribunalul București, a fost reținută joi seară de procurorii DNA.

Dosarul s-a constituit ca urmare a formulării unui denunț și se pare că Terceanu ar fi primit banii prin intermediari, care nu erau avocați.

Geanina Terceanu a decis achitarea tuturor celor opt inculpați din dosar, în 3 aprilie 2012. Decizia a fost contestată de procurorii DNA la Curtea de Apel București, care în 12 noiembrie 2012, a dispus pedepse între trei și opt ani de închisoare, cu suspendare sau cu executare.