ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chiar dacă au o vilă modernă la oraş, soţii Tudorache au realizat că au nevoie şi de ceva tradiţional românesc, unde să se regăsească. Au văzut la Muzeul Satului un model de casă pe care au decis să îl copieze. Au ales pentru construcţie un loc din judeţul Prahova.

Domnul Tudorache spune că sunt mari diferențe între vila de la oraș și casa asta cu arhitectură tradițională și nu se referă la modul de construcție sau de amenajare interioară. El spune că oamenii se comportă altfel, că familia e mai unită, că stau unul în sufletul celuilalt cu drag, că sunt mai afectuoși și mai relaxați. La oraș, de multe ori nu-și vedea copiii, chiar dacă erau acasă, la etaj, scrie Adela Pârvu.

Deşi are doar două dormitoare, dispuse de o parte și alta a camerei principale, părinţii şi copiii preferă să stea împreună în serile reci, la gura sobei într-o singură cameră, cea care este legată de bucătărie.

Ce a ieşit, vedeţi mai jos.

[gallery ids="33677,33678,33679,33680,33681,33682,33683,33684,33685"]

Sursa foto: Andrei Băltărețu/ Imago Creative Studio