ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproape 150 de locuitori din Hamburg, Germania care protestau împotriva "sexualizării precoce" a copiilor din şcoli, au avut nevoie de protecţia poliţiei după ce au fost atacaţi de un grup mult mai numeros de contramanifestanţi, informează Rt.com.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Având placarde cu "Grădiniţa nu este un club de swingers" sau "Staţi departe de copiii noştri", manifestanţii au fost încercuiţi de un grup numeros de simpatizanţi pro-homosexualitate, precum şi de anarhişti.

Inevitabil aceştia au intrat în conflict cu forţele de ordine ce-i păzeau pe demonstranţii împotriva orelor de educaţie sexuală.

Educaţia sexuală se predă în Germania de Vest încă din 1970 şi este obligatorie în şcoli. În 2013, un scandal a izbucnit într-o grădiniţă din Berlin după ce s-a descoperit că folosea un manual intitulat: De unde vii?, detaliind relaţia dintre două personaje: Lars şi Lisa.

Pe lângă imagini explicite cu organele sexuale, manualul cuprinde şi fraze precum: "Pe când e atât de bine încât nu poate să devină mai bine, Lisa şi Lars au orgasm" sau "vaginul şi penisul se simt bine, calde şi înfierbântate".

http://youtu.be/UUooN4Rz0Ag