ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adunarea de Stat a Statului New York, camera inferioară a parlamentului local, a adoptat un act oribil, care permite împuşcarea fătului în inimă, atunci când se află în burta mamei, în vederea avortului.

[p] NU hrani cancerul! Alimentatia este aliatul tau - Cărţile pe care le cauţi

De ani de zile, legiuitorul Statului New York a fost implicat într-o luptă de uzură, pe un pachet de legi ce ar fi menite să promoveze, vezi Doamne, interesele femeilor.

Acest pachet de legi a fost însă întârziat, pentru că el include măsuri de promovare a avorturilor la sarcinile avansate, explică LifeNews.

În pofida sprijinului intens pro-avort al guvernatorului statului, Andrew Cuomo, legiuitorul din New York a refuzat să treacă pachetul de legi, din cauza chestiunilor sensibile care sunt legate de avort, ce au partizanii lor în Adunarea de Stat.

Proiectul de lege ar permite în Statul New York o procedură de avort cumplită, prin care fătul nenăscut ar urma să fie împuşcat în inimă cu otravă, pentru a fi ucis şi apoi avortat.

Acum, Adunarea de Stat din New York a aprobat o parte a pachetului de legi, în special măsura de promovare a avortului, susţinută puternic de Cuomo.

Miercuri, cu 94 de voturi pentru şi 49 contra, Adunarea de Stat a aprobat pasajul AB 6221, cu punctul al 10-lea, privind Actul Egalităţii Femeilor, care ar extinde avorturile la cel de-al treilea trimestru de sarcină și ar permite non-medicilor să facă avorturi.