ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidatul Alianţei Creştin Liberale la preşedinţia României, Klaus Iohannis, a declarat că se bucură de sprijinul cancelarului Germaniei, Angela Merkel, care i-a trimis şi o scrisoare în acest sens.
Întrebat dacă este susţinut, totuşi, de cancelarul german, Iohannis a declarat: „Categoric că mă susţine, mi-a şi scris această chestiune, că mă susţine”.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!

Scrisoarea este datată 28 octombrie.

"Stimate domnule Johannis,

Am aflat cu bucurie de candidatura dumneavoastră la alegerile prezidenţiale din România, pe 2 noiembrie. Cetăţenii români regăsesc în dumnevoastră o serie de virtuţi, care în Europa sunt apreciate în mod deosebit. În calitate de primar al oraşului Sibiu din Transilvania aţi dovedit competenţe administrative şi un spirit european autentic. Prin aderarea PNL la Partidul Popular European şi prin asocierea cu PDL veţi construi o forţă puternică a clasei mijlocii. Vă doresc multă determinare şi multă energie şi sper să aveţi succes şi dumneavoastră şi Alianţa Creştin-Liberală.

Cu multă prietenie,

Angela Merkel",

mesaj iohannis