ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Mirel Curea(FOTO) a postat pe facebook următorul comentariu despre ora de religie:

Tot citesc fel de fel de comentarii pătrunse, despre bieții copii, victime inocente ale celor 95-96% din părinți, că atâția sunt până la urmă, care și-au înscris odraslele la orele de Religie. "Iși îndoctrinează copiii, îi dau la spălat pe creierașe", sunt ragetele rațiunii pure cele mai frecvent intâlnite. Băi, ai dracului copii, Doamne iartă-mă! Nimic nu-i îndoctrinează și nimic nu-i poate spăla pe creier, doar prăpădita aia de oră pe săptămână, Religia aia. In rest, canci!

[P] Cararea Împaratiei - Arsenie BOCA - comanda online

Le pui meditatori, faci cu ei încă o școală acasă, bagi în ei mate, româna, limbi străine, doar-doar reușești să-i îndoctrinezi, să-i speli pe creieri cu ceva fizică, cu ceva chimie. Muci, nimic, îi doare-n puțulicile și-n p... alea, ale lor!

Iți dai sufletul să-i înveți carte, pui banu` jos pentru sute de ore de meditații anual, profesorii dedicați, câți or mai fi ei, își sparg plămânii și își varsă conținutul minților, doar-doar i-or indoctrina cu ceva știință de carte, doar-doar le-or spăla creierii cu ceva materii cu care sa meargă mai departe, în funcție de care să-și aleagă niște meserii.

Nu mai zic, degeaba ai mii de cărți în casă, degeaba ai băgat averi în biblioteca aia, în ideea că-ți vrei îndoctrina copilul cu clasicii ruși și ca le vei clăti meningele cu prozatorii sudamericani. Vax! Ei tot cu căștile în urechi, tot pe chat, tot cu ochii pe desene animate, tot cu deștele pe trăgaciul shooter-elor.

În schimb, acolo unde eșuează totul, reușește ora de Religie, aia îi rupe, le sparge doxa, îi îndoctrinează și le troznește direcția la sinapsă, de nu mai faci laici din ei nici cu miliția lu` Marx. Băi, cât de proști sunteți, băi proștilor, care sunteti voi proști?