ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a anunțat, joi, că a discutat cu președinții comisiilor juridice ale celor două camere din Parlament și au decis să legea de respingere a OUG 13 „'pentru a nu mai rămâne loc de nicio interpretare'', a postat liderul PSD pe contul său de Facebook.

„Ordonanța 13 este abrogată. Din punctul meu de vedere este un subiect închis. Au fost opinii că nu ar mai trebui să se dezbată în Parlament, pentru că deja este abrogată. Am discutat cu președinții comisiilor juridice ale celor două camere din Parlament și am decis să ducem procesul până la capăt. Vom vota legea de respingere a OUG 13 pentru a nu mai rămâne loc de nicio interpretare”, a scris Liviu Dragnea pe rețeaua se socializare.

Partidul Național Liberal dat publicității un comunicat îm care se preciza că a fost depusă joi, în atenția conducerii Senatului, solicitarea de a introduce pe ordinea de zi a plenului a Ordonanței de Urgență 13/2017, cu scopul de a fi respinsă în regim de urgență.

Solicitarea a fost înregistrată de liderul grupului senatorilor PNL, Mario Oprea, astfel încât în prima sa reuniune Biroul Permanent al Senatului să dispună Comisiei juridice depunerea raportului asupra OUG 13 și înscrierea pe ordinea de zi a plenului pentru a fi respinsă.