ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 15.000 de cereri de revendicare a premiilor la Loteria Bonurilor Fiscale organizată de Paşte au fost depuse de marţi, 14 aprilie, şi până joi, 30 aprilie, la ora 14.00, valoarea câştigului scăzând astfel la 66 de lei pentru fiecare bon fiscal câştigător.

Cererile de revendicare a premiilor pentru bonurile fiscale emise la 7 februarie, cu valoarea cuprinsă între 6 lei şi 6,99 lei, mai pot fi depuse până la 13 mai.

Cei peste 15.000 de norocoşi îşi pot revendica premiile începând cu prima zi după extragere, până la data de 13 mai inclusiv, prin depunerea  în original a bonului fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul.