ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mioara Grigore, autoarea cărţii "Cancerul, dragostea mea" a murit luni seara.

[p] Cancerul, dragostea mea la LIBRARIE.NET - Cartile pe care le cauti

Mamă a cinci copii, Mioara Grigore a scris una dintre cele mai "cutremurătoare cărţi care au fost scrise în România în ultimii ani", după cum afirma criticul Dan C. Mihăilescu.

Înmormântarea Mioarei Grigore va avea loc miercuri, 4 martie, la Tărtășești, în jurul prânzului.

Doar AZI, 70% REDUCERE la genti

"A plecat împăcată, spunând ca ne iubește pe toți.
Rar mi-a fost dat sa cunosc un om mai puternic, cu o credință atât de mare. A fost mereu un exemplu pentru noi toți cei ce am iubit-o, pe care l-am avut viu, în fata ochilor, palpabil.
Energia și umorul ei nu au reușit mereu sa-i ascundă disperările omenești. Însa dragostea ei pentru Hristos se revărsa apoi în familie și prieteni, într-o continuă osmoză.
Dumnezeu sa-l întărească pe Viorel, tatăl care a rămas cu cei cinci copii. Însă în fiecare dintre ei este și o părticică din aceasta femeie ieșită din comun. Am stat cu toții lângă o mamă cu atributele sfințeniei, care a semănat numai Frumosul în jurul ei și a dăruit Binele. Domnul a hotărât însă că misiunea ei s-a terminat aici, pe Pământ. O sa ne lipsești mult, Miorița noastră draga... chiar dacă știm ca ești în Lumina celui care a pătimit și a biruit moartea. Vă rog sa o pomeniți în rugăciunile voastre", a scris pe facebook regizorul Iulian Capsali, prieten al familiei.