ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Margarina nu se găsește nicăieri în natură, deci este un produs eminamente nenatural. Organismul nu‑l poate recunoaște și depune un efort imens pentru a‑l metaboliza. Pentru obţinerea margarinei se folosește ulei rafinat, pudră de nichel, hidrogen industrial la o temperatură de 150o C.

Din cauza grăsimilor saturate, a temperaturilor înalte de fabricare care distrug vitaminele şi a digestiei extrem de greoaie, margarina este un produs de evitat. În plus, aditivii din margarină sunt poluanți. Deasemenea, comunităţile care au obiceiul de a consuma margarină în cantitate mare au incidenţa mare a infarctului și obezităţii; folosind ulei rafinat pentru hidrogenare, produsul final este mult mai sărac în omega 3.