ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Perla Harghitei, una dintre cele mai mari firme de producţie şi distribuţie de apă minerală din România, promovează agresiv Ţinutul Secuiesc.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Latyak (Gere László Kelo) şi Ági (Ágnes Erdely), pilotul şi copilotul dintr-o echipă care participă la Raliul Harghitei, au decis să-şi imprime pe maşină (pe portiere şi pe capotă) harta Ungariei Mari, care include şi aşa-zisul Ţinut Secuiesc, precum şi sigla Perla Harghitei.

În dreapta acestei hărţi este sigla Perla Harghitei. Jumătate din harta de pe maşina de curse este colorată în drapelul Ungariei, iar cealaltă jumătate în drapelul secuilor din estul Transilvaniei.

Maşina a fost prezentată miercuri, alături de alţi bolizi, în centrul oraşului Miercurea-Ciuc, cu ocazia întâlnirii dintre fanii şi concurenţii din Raliul Harghitei, cu Perla Harghitei alături de harta Ungariei Mari pe capotă.