ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, după întâlnirea cu grupurile parlamentare PSD reunite, că parlamentarii social-democrați susțin în continuare guvernul Grindeanu și că Executivul nu are de ce să demisioneze, informează Digi24.

„Nu a fost o sedință pentru decizii, grupurile reunite și-au exprimat susținerea pentru guvern. Astăzi și mâine (n.r. - luni și marți) avem cele doua zile pentru buget cu speranța să adoptăm bugetul până mâine seară și miercuri, moțiunea de cenzură. Au avut intervenții câțiva colegi de-ai noștri care și-au exprimat susținerea pentru Guvern.

Teoretic, n-am avea probleme la moțiunea de cenzură. Colegii mei au spus că crește nervozitatea în rând simpatizanților noștri, pentru că după ce ordonanța a fost abrogată și proteste continuă înseamnă că asistăm la un protest politic, după ce alegerile au fost desfășurate în mod corect.

Eu fac apel la calm. La Cotroceni s-au strâns oameni, teama mea e ca acolo va fi un bulgăre de zăpadă, vreau să facem tot posibilul să nu escaladeze acest conflict în stradă. Guvernul nu are de ce să demisioneze. Miniștrii Grindeanu și Florin Iordache vor avea o discuție după moțiunea de cenzură, iar premierul va lua o decizie", a declarat Dragnea pentru sursa citată.