ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a fost implicat joi seara într-un accident rutier "ușor" care a avut loc pe strada Dem I. Dobrescu. Nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului, transmite Agerpres.

"A fost un accident ușor, o tamponare cu un autobuz care a ieșit brusc din stație și a luat-o la stânga pe banda a doua. Accidentul a avut loc pe strada Dem. I. Dobrescu lângă minister. La mine nu este decât aripa un pic afectată și atât. Eu eram la volan, am făcut constatarea la poliție. Alcool testul este negativ", a declarat, pentru AGERPRES, Raed Arafat.

El a precizat că în urma constatării făcute la Poliția Capitalei s-a stabilit că nu este vinovat de producerea accidentului.

"Din fericire nu a pățit nimeni nimic, am fost cu conducătorul autobuzului la constatare la biroul de Constatări la Poliția Capitalei și s-a stabilit că nu eram de vină! Conducătorul autobuzului cât și eu am fost testați cu acool-testul rezultatul, fiind negativ la amândoi", a afirmat secretarul de stat pe pagina sa de Facebook.

Incidentul s-a produs în fața Galeriilor Orizont, la intrarea pe Bulevardul Magheru, transmite Hotnews. 

Mașina lui Raed Arafat a fost lovită fix în momentul în care autobuzul pleca din stație, după ce șoferul acestuia probabil nu s-a asigurat.