ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În contextul crizei din Ucraina și al tensiunilor dintre Europa și Rusia, Sorin Ovidiu Vîntu susține că în momentul de față lumea se află într-o criză uriașă și din această cauză va fi război.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

Suntem în gașcă cu americanii. Americanii sunt șefii și ne-au scos pe noi să dăm o palmă rusului. Vom vedea ce se va întâmpla. Eu v-am spus că va fi război. Și război va fi pentru că este o criză mondială uriașă. Sărăcia a început să străbată întreaga Europă. Exceptând țările nordice, politica europeană condusă de americani, din nefericire, a înconjurat Rusia și a izolat piața de export”, spune SO Vîntu.

Sărăcia a ajuns la un nivel de neacceptat. Conflictul bate la ușă. Aici, în România, oamenii de afaceri importanți au dispărut, printre politicieni au rămas doi-trei. Suntem conduși în totalitatea de americani, folosind scursuri interne, gen Coldea și alții ca el”, mai adaugă acesta.

Despre situația internă a României, Vîntu susține că Iohannis nu e capabil de nimic, iar Ponta trebuie schimbat repede din funcția de premier.

După cum vedeți, Iohannis nu e capabil de nimic. Se bucură că e președinte și atât. După cum vedeți Ponta zburdă. Nici o problemă că zburdă, dar taxele și impozitele pe care a început să la pună devin halucinante. Ponta trebuie schimbat și încă repede. Altfel o să ne trezim muritori de foame, la propriu”, mai adaugă SO Vîntu.

https://www.youtube.com/watch?v=iJfQQOCNtrM