ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Ovidiu Vântu revine pe blog cu o nouă postare. De data aceasta, fostul patron al Realității TV se axează pe lipsa valorilor din societatea românească.

SOV scrie că liderii de opinie aduși de televiziuni să vorbească oamenilor nu fac altceva decât să transfere "toată ura, toată frustrarea și tot jegul pe care îl cărau după ei".

Daruind vei dobandi - Nicolae Steinhardt

Vântu a afirmă că elitele acestei țări n-au știut să transmită poporului adevăratele valori.

"Dincolo de negocierile din cimitire, dincolo de tupeul de curtezana al Elenei Udrea, dincolo de definitiile abracadabrante date termenului de delator de Traian Basescu sau de furturile imense ale unui Ghita sprijinit atat de Coldea, cat si de Ponta, mai exista dragostea, respectul, marile lucrari literare, monumente laice sau religioase, demnitatea nationala sau individuala. Nu demnitatea de parada a unui Valcov, Hrebenciuc sau Voiculescu, ci demnitatea unui Brancoveanu, Ferdinand sau Coposu", scrie Ovidiu Vântu.

Omul de afaceri face un apel către tineri și le cere să "admire bărbații demni și femeile frumoase".

"A admira inseamna a aspira, a aspira inseamna a deveni.

Mi-e dor de-un pic de demnitate!

Mi-e dor de demnitatea profesorilor mei, mi-e dor de demnitatea ofiterilor nostri, a magistratilor si a functionarilor, a medicilor, a marilor actori si a studentilor, mi-e dor de demnitatea tarii mele!", a afirmat SOV