ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chiar dacă nivelul calitativ al Ligii 1 este extrem de scăzut, autorităţile vor să modernizeze patru stadioane din Bucureşti.

[P] Eu sunt Zlatan - comanda online

Această măsură vine ca urmare a faptului că Bucureştiul a fost desemnat să organizeze patru partide din cadrul Euro 2020. Iniţial, cele patru stadioane care urmau a fi modernizate erau Dinamo, Steaua, Giuleşti şi Arcul de Triumf. Federaţia de Rugby a declarat că mai indicat pentru acest lucru ar fi o arenă de fotbal, astfel că s-a ajuns la stadionl din Regie, unde evolua Sportul Studenţesc. Nimeni însă nu cunoaşte data la care vor fi demarate lucrările care se vor ridica la 5 milioane de euro.

"Momentan totul este la nivel de idei. Planul este ca «Sportul» să fie dărîmat și să se construiască o arenă nouă", a declarat Barbu Popescu, preşedinte al Universității de Arhitectură "Ion Mincu", proprietara bazei din Regie care a fost ridicată în anul 1920.

Interesant este că echipa Sportul Studenţesc nu mai există. Chiar şi atunci când activa în Liga 1, echipa studenţească avea cea mai mică medie a numărului de spectatori.