ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Concernul Vodafone va angaja 2.000 de oameni care vor furniza servicii de IT și suport, dintre care 750 ar urma să fie recrutaţi până la finele acestui an, au declarat în cadrul unei conferinţe Ravinder Takkar - CEO-ul Vodafone României şi Victor Ponta, primul ministru al României.

Premierul Victor Ponta a precizat că investitorul a aplicat la schema de ajutor de stat destinată stimulării cercetării şi dezvoltării - la care au mai apelat până acum companii precum IBM sau Endava.

Astfel, conform datelor de pe pagina Ministerului Finanțelor, compania Vodafone Technologies România SRL va primi un ajutor de stat de 8,19 milioane de euro pentru a crea un număr de 450 de locuri de muncă. Conform sursei citate ajutorul de stat pentru Vodafone a fost aprobat pe data de 27 iunie 2014.

Investiția adițională realizată de grupul Vodafone este de doar 6 milioane de euro, conform reprezentnaților Ambasadei Marii Britanii, citați de zf.ro.