ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steve Ells, proprietarul lanţului de restaurante Chipotle, a avut un parteneriat cu McDonald's între 1998 şi 2006.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Şefii de la McDonald's i-au propus atunci lui Ells să viziteze una din fermele de pui pe care le deţine în SUA. "I-au propus lui Steve să facă o vizita la ferma de pui din Arkansas", povesteşte Bob Ells, tatăl lui Steve Ells. "S-a întors şocat, spunând că a fost cel mai dezgustător lucru pe care l-a văzut în viaţa lui", scrie Daily Mail. Conform sursei citate, acesta nu a spus niciodată exact ceea ce a văzut la ferma de pui.

CITEŞTE ŞI: FOTO Cum arată un hamburger vechi de 6 ani de la McDonald’s. Produsul a fost expus în Muzeul Naţional

Steve Ells a spus că diferenţele dintre McDonald's şi Chipotle erau profunde, chiar şi atunci când lanţul de fast-food îl deţinea pe cel din urmă. "Ce am realizat la finalul zilei era că din punct de vedere cultural suntem diferiţi", a declarat Ells. "Sunt două lucruri pe care noi le facem diferit: modul în care privim mâncarea şi modul în care privim cultura oamenilor. "

CITEŞTE ŞI: Pare greu de crezut, dar există ţări unde NU EXISTĂ restaurante McDonald’s

În 2006, McDonald's a vândut cele 90% din acţiunile pe care le deţinea la Chipotle. Chipotle, restaurant cu specific mexican,  utilizează în prepararea mâncării legume cultivate local, carne fără hormoni și practici ecofriendly.