ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce în ultimii ani românii au descoperit plăcerea de a sărbători Valentine's Day sau Halloween, din acest an un nou prost obicei va fi văzut în Bucureşti.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Este vorba de No Pants Subway Ride (Fără pantaloni în metrou), eveniment care este plănuit să se desfăşoare duminică, de la ora 15:00, în 60 de orașe din lume, precum New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver şi Washington DC.

Pe pagina de Facebook creată pentru No Pants Subway Ride sunt scrise regulile. Astfel, cei care vor să ia parte la eveniment trebuie să fie dispuşi să-şi dea pantalonii jos, să menţină o atitudine indiferentă despre asta şi să aibă bilet de metrou valid.

Doritorii se vor întâlni la ieşirea de metrou de la Hanul lui Manuc, din zona Piaţa Unirii.

Metrorex a decis ca cei care se vor urca duminică în metroul bucureștean doar în lenjerie intimă, participând la evenimentul „No Pants Subway Ride – Fără pantaloni în metrou” să fie amendaţi.