ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Primesc vesti despre el constant si din pacate acestea nu sunt bune. El a fost cel mai de succes pilot al echipei Ferrari din toate timpurile. El a suferit un singur accident in intreaga sa cariera, in 1999 si acela a fost din cauza noastra (a echipei) si nu a lui” a declarat Luca Montezemollo fostul director al echipei Ferrari.

Acesta nu a vrut sa spuna mai multe despre starea in care se afla marele campion german, dar a declarat ca: „Din pacate, un accident la ski i-a ruinat viata. Nu este adevarat ca Michael nu era atent pe schiuri. Cand era in afara pistei, intotdeauna era foarte atent. Mai mult decat in orice situatia, pe schiuri Michael era foarte grijuliu.”

Michael Schumacher se afla intr-o stare aproape critica spre vegetativa dupa mai multe zvonuri dupa ce a stat in coma cateva luni de zile in urma accidentului suferit in 29 Decembrie 2013 in statiunea franceza Meribel.

Articol preluat de pe site-ul de specialitate F1 Manager.