ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Veşti bune dinspre canotaj, după ce România a cucerit, duminică, alte două medalii de aur la Campionatele Mondiale U23, de la Plovdiv (Bulgaria), în probele de dublu rame masculin și dublu vâsle feminin, informează Agerpres.
La dublu rame masculin, echipajul format din Vlad Dragoș Aicoboae și Toader Andrei Gontaru a obţinut timpul de 6 min 25 sec 55/100, fiind superior Australiei (6:26.79) și Serbiei (6:28.39).

De cealaltă parte, Viviana Iuliana Bejinariu și Ioana Vrînceanu s-au impus în finala de dublu vâsle feminin cu timpul de 6 min 57 sec 57/100, podiumul fiind completat de echipajele din Noua Zeelandă (6:58.77) și Olanda (7:00.17). Amintim că sâmbătă România a obținut medalia de aur în proba de patru rame fără cârmaci masculin (Dumitru Mariuc, Neculai Aniculesei, Dănuț Viorel Rusu, Alexandru Cosmin Macovei).