ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chiar dacă nicio echipă nu a mai disputat vreun meci oficial pe arena din Ghencea de peste jumătate de an, iată că Armata a obținut acordul pentru transformarea actualei arene într-una de lux.

George Boroi, comandatul Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua, a declarat că instituția pe care o conduce a obținut aprobările pentru modernizarea bazei din Ghencea, iar actele au fost deja semnate.

"S-au semnat documentele premergatoare, iar baza din Ghencea a fost inclusa pe lista celor ce vor fi modenizate. Banii nu vor fi asigurati de unitatea noastra militara, ci de Compania de Investitii", a declarat George Boroi pentru Ziare.com.

Fondurile vor fi asigurate din bani publici, in contextul in care Romania se pregateste de organizarea unor meciuri de la Campionatul European din 2020.

Este interesant de văzut cine se va bucura de această investiție, care va depăși cu siguranță 20 de milioane de euro, mai ales că scandalul dintre CSA și echipa patronată de Gigi Becali este departe de a se fi încheiat, iar echipa antrenată de Mirel Rădoi își va disputa partidele de pe teren propriu din acest an pe stadionul din Pitești.

Stadionul Steaua este al treilea care a reușit să obțină acordul pentru modernizare, în perspectiva organizării Campionatului European din 2020, după arenele din Giulești și Ștefan cel Mare.

În momentul în care și-a depus candidatura, țara noastră și-a asumat faptul că va moderniza patru stadioane din Capitală, pentru ca echipele ce ne vor vizita să aibă condițiile necesare.