ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fost jucător al Stelei și al echipei naționale, Bănel Nicoliță se pregătește să revină pe terenul de fotbal din luna ianuarie.

Până atunci, Nicoliță se antrenează la o mică echipă de provincie - FC Boureni -, unde are grijă și de antrenamentele grupelor de copii.

 

Totodată, fotbalistul le oferă micuților și o masă caldă celor mici.

"La antrenamente vin copii foarte săraci, care venind aici au o masă caldă, lucru care mă bucură și mai mult, pentru că reușesc să fac ceva pentru ei. Am cumpărat o grădiniță în care am 60 de copii. E o responsabilitate în plus, însă mă bucur, am și eu fetița acolo. Îmi plac copiii foarte mult, acum am grijă de 60 de copii", a spus Bănel Nicoliță pentru Liberatea.

Bănel Nicoliță și soția lui, Cristina, cu care s-a însurat în vara anului 2014, au împreună o fetiță, în vârstă de trei ani, iar anul trecut au devenit din nou părinții unei fetițe.