ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Supercupa României, primul trofeu din primul eşalon românesc disputat în acest sezon, se va juca la Constanţa, pe un stadion plin. Venirea echipei FC Steaua Bucureşti la malul Mării Negre a atras amatorii de fotbal, care s-au înghesuit la cozile de bilete, astfel încât cu o zi înainet de meci s-au vândut deja 12.000 de bilete, din cele 14.400 disponibile. Preţurile unui tichet variază între 15 şi 40 de lei.

O decizie atipică a fost aceea ce a vinde bilete pentru meci chiar şi în spălătoriile auto din oraş. De menţionat că steliştii au anunţat că renunţă la tichetele pentru suporterii de  la Bucureşti, urmând ca acestea să fie scoase la vânzare pentru publicul neutru care-şi doreşte să asiste la meci. a fost decizia de a se vinde bilete la meci chiar și în unele spălătorii auto din oraș, pentru că era vad foarte bun. De cealaltă parte, galeria mureşenilor va ajunge, probabil, miercuri, în jurul prânzului, fiind aşteptaţi peste 150 de oameni.

În vederea acestui meci, iniţial, oficialii Jandarmeriei Constanţa nu au fost de acord cu omologarea stadionului Farul pentru Supercupă. Totuşi, luni, la inspecţia finală, au fost primite toate semnăturile necesare pentru desfăşurarea partidei. Organizatorii au comentat aspectul pentru gsp.ro: „Au fost remediate toate problemele, toate scaunele au fost montate, sistemul de supraveghere şi acces funcţionează în parametri normali, în plus s-au curăţat zonele prin care spectatorii vor intra în stadion".