ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția engleză anchetează un caz incredibil, în care se presupune că o tenismenă în vârstă de 18 ani a fost otrăvită intenționat în timpul turneului de la Wimbledon, competiția de junioare. Gabriella Taylor a fost nevoită să se retragă din turneu și a stat patru zile la terapie intensivă.

Scotland Yard investighează un caz de otrăvire deliberată. Potrivit The Sun, Gabriella Taylor, o tenismenă în vârstă de 18 ani, a fost nevoită să se retragă din sferturile turneului după ce a fost lovită de o boală misterioasă. Ulterior, numărul 381 mondial a ajuns în stare foarte gravă la spital și a stat 4 zile la terapie intensivă.

Medicii i-au descoperit o tulpină rară de Leptospiroză, o afecțiune ce poate fi transmisă prin urină de șobolan. Inițial, medicii au crezut că sportiva s-a infectat în timpul turneelor din străinătate. Însă poliția investighează acum varianta otrăvirii deliberate, potrivit prosport.ro.

Oamenii legii anchetează acum mai multe piste: fie a fost otrăvită de o jucătoare sau antrenor rivali, fie este mâna mafiei pariurilor. Părinții fetei sunt șocați:

”Înainte de turneu a fost într-o formă fizică foarte bună. Era plină de încredere și își dorea să câștige trofeul, care a fost visul ei. Totul mergea bine. A ajuns în sferturi, dar imediat a ajuns la terapie intensivă și a fost aproape de moarte. Când ne-au explicat despre infecție nu ne-a venit să credem”, au declarat aceștia, potrivit The Sun.