ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atacantul Ciprian Marica s-a arătat deranjat de faptul că a aflat din presă că nu a fost convocat pentru meciurile naţionalei cu Ungaria şi Grecia, într-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, subliniind însă că va susține România din fața televizorului.

"Dragi prieteni, aşa cum ştiţi deja, nu am fost convocat pentru meciurile cu Ungaria şi Grecia. Va mulţumesc mult pentru mesaje, dar vă rog să nu faceţi discuţii inutile pe tema asta într-o perioadă în care echipa naţională are nevoie de linişte, de susţinere.
 
O singură observaţie am, mi-aş fi dorit sa aflu de această decizie de la un membru al stafului tehnic, nu din presă. Poate e o perioadă aglomerată, dar cred că ar fi fost un gest normal, nu neapărat o formă de respect. Le ţin pumnii strânşi băieţilor în aceste două jocuri vitale pentru fotbalul românesc! O să fiu unul dintre voi, o sa fiu un fan înfocat, şi o să strig din faţa televizorului până o să mă auziţi pe gazon: Hai românii mei! Hai România!", este mesajul postat de Marica.
 
Lotul complet al României pentru partidele cu Ungaria şi Grecia va fi anunţat duminică, după ultimul joc al zilei în Liga I, potrivit b1.ro.

Pe 4 septembrie, de la ora 21.45, la Budapesta, tricolorii vor întâlni Ungaria, iar pe 7 septembrie, de la 21.45, pe Arena Naţională, România va juca împotriva Greciei în preliminariile Campionatului European de anul viitor.