ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cristiano Bergodi a demisionat din funcția de antrenor principal al echipei ASA Târgu Mureș, a declarat, joi, Bogdan Mara, președintele exectiv al clubului ardelean.

"Da, Bergodi a demisionat. Dimineață a fost la antrenament, iar după-masă ne-a sunat că vrea să reziliem contractul din motive personale. Am încercat să discutăm, dar a fost foarte ferm. Am reziliat de comun acord și vom vedea pe cine vom aduce antrenor. Pentru moment nu avem nicio soluție. Pentru următorul meci cred că interimatul va fi asigurat de jucătorii Gabi Mureșan și Pablo Brandan", a spus Mara la Digi Sport.

Cristiano Bergodi, în vârstă de 50 de ani, a fost numit la ASA Târgu Mureș în 22 septembrie, înlocuindu-l pe Vasile Miriuță, care la rândul lui a venit după plecarea lui Dan Petrescu.

Bergodi a pregătit mai multe echipe din România, FC Național (2005-2006), CFR Cluj (2006-2007), Rapid București (2007 și 2015), Politehnica Iași (2009) și Steaua București (2009).