ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Steaua Bucureşti va întâlni, astăzi, Partizan Belgrad, în cadrul turului trei preliminar Champions League. Roş-albaştrii pornesc cu avantajul terenului propriu, dar nu vor avea parte de spectatori, întrucât au de ispăşit o suspendare din sezonul trecut. Într-o discuţie cu ActiveNews.ro, fostul fundaş al Stelei, Dorin Goian, a prefaţat „dubla" cu formaţia campioană din Serbia. Amintim că meciul tur va fi disponibil LIVETEXT pe ActiveNews.ro, începând cu ora 21.30.

Cum preconizezi să fie meciul tur dintre FCSB şi Partizan? Ce şanse crezi că are campioana României la calificare?
Noi am jucat anul trecut cu Partizan în grupele Europa League şi nu mi s-a părut o echipa puternică. Am câștigat 2-0 la Tripoli şi am făcut 0-0 la Belgrad, deci cred ca Steaua are prima șansă şi meciul de mâine îl va câștiga.

FC Steaua Bucureşti va juca fără spectatori, iar în deplasare nu se va bucura de susţinerea suporterilor. Pe de altă parte, Partizan şi-ar putea aduce câteva zeci de suţinători inclusiv astăzi, pentru că regulamentul îi permite o delegaţie limitată numeric. Cum crezi că va fi atmosfera?
Steaua joacă în fiecare an pe stadioane cu atmosfera ostilă. La Belgrad va fi mai greu, dar cred ca Steaua va trece de dubla aceasta cu brio!

Cum vezi situaţia dintre cele două peluze şi club? Galeriile au anunţat că nu mai susţin echipa, de când cu schimbarea emblemei şi incertitudinea de la club şi s-au ţinut de cuvânt.
Sper ca în perioada următoare să se ajungă la un numitor comun prin discuțiile ce vor urma, aşa am înțeles dintr-o declarație a lui Mirel Rădoi, iar suporterii sa se întoarcă alături de echipă. Un mare rol cred că îl are Rădoi în aceste discuții...

Cum vezi venirea lui Mirel Rădoi ca antrenor (chiar dacă neoficial) la FCSB?
Mă bucur pentru el, deoarece antrenează echipa care o iubește cel mai mult!

Te vezi revenind la FC Steaua Bucureşti?
Eu? Nicidecum... Am îmbătrânit! (zâmbeşte)
 
Poate... în staff?
You'll never know! (n.r. Nu ştii niciodată)
 
Cifrele lui Dorin Goian
 
34 de ani
 
55 de meciuri şi 3 goluri la Asteras Tripoli, actuala sa formaţie
 
4 sezoane petrecute la Steaua, în care a bifat 107 partide şi 16 goluri, în ciuda postului de fundaş
 
62 de selecţii şi 7 reuşite la echipa naţională a României.