ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Partida dintre Portugalia și Austria, disputată sâmbătă, s-a încheiat cu o remiză albă, în ciuda faptului că ibericul Cristiano Ronaldo a înscris pe finele meciului, reușita lui fiind anulată pe motiv de ofsaid.

După această confruntare, Portugalia numără două partide fără victorie la EURO 2016, iar CR7 și-a însușit cele mai multe ratări, risipind trei ocazii de a-și trece numele pe tabelă. 

Liderul grupei F este Ungaria (4p), clasamentul fiind completat de Islanda (2p), Portugalia (1p) și Austria (0p). În această situație, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor de la turneul final. Toate rezultatele de la EURO 2016 sunt disponibile aici.

Echipe de start

Portugalia: Rui Patricio - Vieirinha, Pepe, Carvalho, Guerreiro - Quaresma, Carvalho, Moutinho, Andre Gomes - Nani, Ronaldo.

Austria: Almer - Klein, Prodl, Hinteregger, Fuchs - Ilsanker, Baumgartlinger - Harnik, Alaba, Arnautovici - Sabitzer.