ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa națională a Spaniei a obținut o victorie categorică în partida cu Turcia, disputată vineri și încheiată cu scorul de 3-0. Ibericii nu au avut probleme în meciul în care au obținut calificarea în optimile de finală ale EURO 2016, cu toată că în prima partidă de la turneul final, cea cu Cehia, au bifat o victorie cu emoții. Pe tabela de marcat și-au trecut numele Álvaro Morata (34, 48) și Nolito (37), dar Spania a avut mai multe ocazii de a înscrie.

După primele două etape din grupa D, Spania ocupă poziția de lider, cu șase puncte acumulate, fiind urmată de Croația (4p), Cehia (1p) și Turcia (0p). Lista echipelor calificate deja în optimile de finală este întregită de Franța și Italia, iar rezultatele complete de la EURO 2016 sunt disponibile aici

Echipele de start

Spania: De Gea - Juanfran, Pique, Ramos, Jordi Alba - Fabregas, Busquets, Iniesta - Silva, Morata, Nolito.

Turcia: Volkan Babacan - Gokhan Gonul, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin - Ozan Tufan, Selcuk Inan, Oguzhan Ozyakup - Kakan Calhanoglu, Burak Yilmaz, Arda Turan.