ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat, pe site-ul oficial, că miercuri va avea loc la Paris în premieră o paradă a suporterilor români, de la fan zone-ul din Champ de Mars până la arena Parc de Princes, înaintea meciului pe care tricolorii îl vor disputa în compania selecționatei Elveției, în grupa A de la Euro 2016.

"În 15 iunie, la ora 14:45, pentru prima oară în istorie la un turneu final, se va organiza o paradă a fanilor români! Suporterii care au bilet de intrare la partida cu Elveția vor pleca împreună de la Fan Zone spre stadionul Parc des Princes. Punctul de plecare este Place de Varsovie, situat vis-a-vis de Turnul Eiffel, peste Sena. Grupul, condus de Cabral Ibacka, se va deplasa spre arenă, pe o distanță de 3,8 kilometri, escortat și se vor exersa scandările pentru stadion", se arată pe site-ul FRF, potrivit news.ro.

Românii care nu au bilete la meciul cu Elveția vor putea rămâne în Fan Zone pentru a viziona partida pe un ecran gigantic de 420 de metri pătrați.