ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACF Fiorentina a trecut la conducerea clasamentului din primul eşalon italian, după cea mai recentă victorie, cu Internazionale Milano. Echipa la care este legitimat Ciprian Tătăruşanu a câştigat partida disputată pe San Siro cu 4-1, graţie golurilor înscrise de Josip Iličić (4' penalty) şi Nikola Kalinić (19', 23', 76'). Singura reuşită a lui Inter i-a aparţinut lui Mauro Icardi (60'), însă milanezii au rămas în inferioritate numerică încă din prima repriză, odată cu eliminarea lui Miranda (31').

Astfel, Fiorentina este lider în clasament, la egalitate de puncte cu Inter, ambele echipe având un bilanţ de cinci victorii şi o înfrângere, fără a înregistra vreo remiză. 
De remarcat că Ciprian Tătăruşanu este prima opţiune de portar titular pentru meciurile din Serie A, după ce în sezonul trecut a fost prima alegere pentru partidele din Europa League şi varianta secundă pentru cele din campionat. Şi cifrele lui sunt încurajatoare, în acest sezon încasând doar trei goluri.