ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Viitorul a obținut deplasarea de la FC Botoșani, partidă disputată vineri și încheiată 4-4. Printre primul 11 al formației patronate de Gheorghe Hagi s-a numărat și Ianis Hagi, fiul acestuia, titular la doar 16 ani.

Pentru gazde au înscris M. Croitoru (9', 77') și A. Hadnagy (20' pen., 90+3'), în vreme ce pentru oaspeți au punctat C. Manea (30'), B. Țîru (36'), I. Hagi (52') și C. Casap (77').

Formația ilfoveană ocupă locul 11 în Liga I, cu un bilanț de 11 victorii, nouă remize și 13 înfrângeri, în vreme ce botoșănenii se află pe a opta poziție, cu 12 meciuri câștigate, 11 egaluri și 11 partide pierdute.

Astra Giurgiu a câștigat meciul cu Dinamo, disputat în deplasare și finalizat cu 2-0. Pe tabelă și-au trecut numele D. Alibec (18') și C. Budescu (56' pen.).
Giurgiuvenii ocupă locul trei în clasament, cu 15 victorii, 12 remize și șapte înfrângeri. De cealaltă parte, alb-roșii se află pe a șaptea poziție, după 13 meciuri câștigate, nouă egaluri și 12 partide pierdute.