ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gică Popescu poate ajunge la conducerea unui club de fotbal din România, dacă va dori acest lucru, după eliberarea din închisoare. Gică Hagi, care îi este şi cumnat, a declarat că îl aşteaptă pe „Baciul" la conducerea clubului său, FC Viitorul, care ocupă în prezent locul doi în clasamentul Ligii I, la un singur punct de lider. „Întodeauna drumurile noastre s-au întâlnit. Am crescut la naţională, ne-am întâlnit la cluburi. Viaţa a făcut ca soţiile noastre să fie surori... Deci n-avem cum să ne mai despărţim. Mi-ar face o deosebită placere să vina la Viitorul, pentru că e un conducător foarte bun.

I se potriveşte acest rol administrativ. Noi n-avem cum să ne certăm, pentru că el e cu administrativul şi eu cu tehnicul, cu munca de jos. (...) Nu trebuie să îi propun eu nimic lui Gică Popescu. El are o înţelegere cu mine şi ştie sigur că eu îl aştept să vină să mi se alature proiectului meu. Ne cunoaştem bine unul pe altul şi sunt sigur că dacă amândoi vom fi uniţi, atunci Viitorul va fi o echipă foarte puternică în România. Însa, până atunci, este important ca Popescu să iasa cât mai repede din închisoare", a declarat Gică Hagi pentru DolceSport.

Gică Popescu este la un pas de a ieşi din închisoare, după ce Comisia Juridică a Penitenciarului Jilava a aprobat, joi, cererea facută de el, privind eliberarea condiţionată. Dacă solicitarea lui va primi un răspuns favorabil în instanţă, ar putea părăsi închisoarea înainte de finele anului 2015.
 
Reamintim că fostul mare fotbalist român a fost condamnat la închisoare pe 4 martie 2014, alături de alte şapte persoane, în Dosarul Transferurilor. Dintre aceştia au fost eliberaţi până acum George Copos şi Jean Pădureanu, iar fraţii Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea, Mihai Stoica şi Gigi Neţoiu au rămas în închisoare.