ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Steaua Bucureşti a încheiat cu o victorie meciul disputat împotriva celor de la Concordia Chiajna, luni, pe teren propriu. Roş-albaştrii s-au impus cu 3-1, însă au avut şi un episod neplăcut. Considerat de unele persoane din fotbal transferul anului în Liga I, marocanul Houssine Kharja s-a accidentat la primul meci jucat în tricoul campioanei României. Până atunci, mijlocaşul de 32 de ani evoluase ca titular şi avusese o evoluţie remarcabilă.

În minutul 56, acesta a fost protagonistul unei faze nefericite. După o intrare dură a unui adversar, marocanul a rămas întins pe gazon, iar la întreruperea jocului s-a îndreptat singur spre banca de rezerve, fără să aştepte să fie schimbat. După câteva minute, staff-ul FCSB a acţionat, iar Houssine Kharja a fost înlocuit de Aymen Tahar. 

„A fost primul meu meci aici şi cel mai important lucru este că am câştigat. Am simţit o durere la picior şi nu am vrut să risc mai mult, de aceea am ieşit", a declarat cel mai nou fotbalist de la FCSB la finalul partidei. Nicolae Dică, antrenorul secund, a completat: „El a simţit o contractură la gambă, dar sperăm să nu fie ceva grav", a declarat tehnicianul. Amintim că Houssine Kharja a semnat pentru FCSB săptămâna trecută şi a fost introdus deja în primul 11 al echipei, după doar câteva zile de antrenament alături de noii coechipieri.