ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Componenta echipei naționale de handbal a României, Cristina Neagu, a fost desemnată joi, drept cea mai bună handbalistă a lumii, pentru a doua oară în carieră.
 
Sportiva a vorbit despre această performanță, despre care spune că aparține și celor care au ajutat-o în ultima vreme, dar și de-a lungul carierei sale.
 
"Este și un succes al handbalului românesc, al românilor, al colegelor mele de la națională și de la club...Fără ei nu aș fi reușit.

La toate echipele unde am evoluat tot mai mulți oameni doresc să facă o fotografie cu mine sau să-mi ceară autograful...Îmi doresc să-i bucur în continuare.

Aș da toate titlurile pe care le-am câștigat pentru o medalie la olimpiadă.

Am avut o perioadă groaznică în cariera mea, aproximativ 3 ani n-am jucat din cauza accidentărilor și am auzit foarte multe cuvinte urâte...Foarte mulți specialiști nu-mi dădeau șanse să mai joc handbal, darămite să ajung la nivelul acesta. Sunt la cel mai bun nivel al carierei mele. Eu mă gândesc tot timpul prin câte am trecut.

Vreau să le mulțumesc celor care m-au votat, dar mai ales celor care au fost alături de mine când am trecut prin momente grele,  atunci am avut cel mai mult nevoie. În astfel de momente, toți se simt mândri că sunt români, se bucură că o româncă a câștigat un titlu așa important, dar în momentele grele se văd caracterele", a spus ea.