ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victorie românească la Roland Garros. Irina Begu, Alexandra Dulgheru şi Andreea Mitu s-au calificat în turul al doilea, alături de Simona Halep.
 
Irina Begu s-a calificat în turul doi al întrecerii pariziene, după ce Simona Halep şi Alexandra Dulgheru reuşiseră şi ele această performanţă. Begu a trecut în manşa inaugurală de Bethanie Mattek-Sands, în două seturi, 6-4, 7-4. În turul doi, românca va întâlni o jucătoare în vârstă de doar 17 ani, Ana Konjuh.

Andreea Mitu a reuşit şi ea să treacă de runda inaugurală. Ocupanta locului 100 WTA a trecut în două seturi de Alize Lim, din Franţa, poziţia 279 în clasamentul WTA. Andreea s-a impus în două seturi, 6-3, 6-2.

Alexandra Dulgheru s-a calificat în turul doi de la Roland Garros după o victorie fără probleme în faţa americancei Nicole Gibbs, 6-3 6-1. Mai departe, românca o va întâlni pe învingătoarea meciului Alize Cornet – Roberta Vinci, informează sptfm.ro.

Monica Niculescu a fost eliminată încă din primul tur, nefăcându-i faţă celei de-a opta favorite, Carla Suarez Navarro, în faţa căreia a pierdut cu un dublu 6-2.