ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Drăgulescu a pierdut medalia de bronz, deși a fost la egalitate de puncte cu al treilea clasat. Campionul român s-a clasat abia pe pe locul 4 în finala de la sărituri, la Jocurile Olimpice de la Rio.
 
Marian a fost notat cu 15,266 la prima săritură și cu 15,633, la cea de-a doua, iar cu o medie de 15,449 a terminat concursul pe locul al patrulea.

Medalia de aur a revenit sportivului Ri Se Gwang (Coreea de Nord, 15,691), cea de argint rusului Denis Abliazin (15,516), iar cea de bronz, lui Kenzo Shirai (Japonia, 15,449).

Gimnastul nipon a avut dificultate mai mare decât Marian Drăgulescu, astfel că a luat medalia de bronz, deși cei doi au fost la egalitate de puncte.

La sărituri, Drăgulescu a fost medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004. La 35 de ani, Drăgulescu mai are în palmares medalie de argint la sol, în 2004, și în același an, bronz cu echipa.

Înaintea plecării la Rio declara că va lupta pentru singura medalie olimpică din palmares care îi lipsește, cea de aur, potrivit digi24.ro.