ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Steaua București a obținut o remiză albă din deplasarea la CSMS Iași, joi, scor care i-a fost suficient pentru a cuceri titlul din Liga I. Roș-albaștrii depindeau de meciul pe care ASA Târgu Mureș, contracandidata lor, l-a disputat pe teren propriu, cu Oțelul Galați, partidă care s-a încheiat cu 2-1 în favoarea echipei din urmă, rezultatul trimițând titlul în Ghencea. Pentru ASA Târgu Mureș a marcat G. Mureșan, din penalty (39'), în vreme ce reușitele gălățenilor au purtat semnăturile lui A. Tudorie (68') și T. Helder (90+5').

Formația antrenată de Constantin Gâlcă încheie ediția aceasta de campionat pe locul întâi, la două puncte diferență de următoarea clasată, ASA Târgu Mureș, având un bilanț de 22 de victorii, cinci remize și șapte înfrângeri. 
 
Florin Prunea, președintele CSMS Iași, a fost surprins de camerele de filmat în timp ce înjura FC Steaua București în direct, atitudine taxată de oamenii postului de televiziune care a difuzat partida. Oficialul moldovenilor s-a arătat nemulțumit de faptul că spectatorii nu au susținut echipa sa și a promis că la următorul meci, un bilet la peluză va costa 10 milioane de lei, afișând o atitudine zeflemitoare.
 
Meciul CSMS Iași - FC Steaua București a avut și un moment tensionat extra-sportiv, după ce un copil de mingi a leșinat în spatele porții gazdelor, echipajul medical intervenind în scurt timp.