ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La inițiativa lui Mihai Neșu, steliștii și dinamoviștii fac front comun înaintea de duelul din etapa a 3-a a play-off-ului.

Toț jucătorii vor ieși pe teren cu tricouri care îi vor îndemna pe oameni să doneze în contul fundației lui Mihai Neșu.

„Derby-ul de duminică seara va fi un prilej perfect pentru ca FC Steaua București și FC Dinamo București să vină în sprijinul Mihai Nesu Foundation, care derulează, în această perioadă, o campanie de donații prin SMS pentru ajutorarea copiilor cu dizabilități. Cele două echipe vor intra pe teren cu tricouri personalizate, care îndeamnă suporterii să doneze 2 Euro prin SMS, la numărul 8838, aceste mesaje urmând să fie afișate și pe tabela de marcaj, precum și pe panourile publicitare de la stadion”, a precizat FCSB pe pagina oficială de Facebook.

Pe 10 mai 2011, la un antrenament al formației FC Utrecht, cu care Neșu mai avea contract până în 2012, s-a produs o accidentare foarte gravă. La un duel pentru balon, Mihai a căzut și și-a fracturat o vertebră cervicală, paralizând.