ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Masina Ferrari arata din nou foarte bine pe circuitul de la Silverstone dupa prima zi de antrenamente a Marelui Premiu de Formula 1.

Nico Rosberg pilotul Mercedes a fost pe primul loc in ambele sesiuni urmat de finlandezul Kimi Raikkonen si de la germanul Sebastian Vettel, iar Hamilton s-a clasat doar pe pozitia a IV-a la aproape o jumatate de secunda in urma colegului sau, plangandu-se de comportamnetul masinii.

„Sper ca maine (adica azi, Sambata n.t.) vom gasi ceva viteza in plus altfel se poate sa ne trezim ca avem probleme. După-masă maşina a mers putin mai bine dar nu a fost perfect. Trebuie sa muncim mult la noapte fiindca balansul masinii nu a fost ideal si trebuie sa muncesc putin la configurarea monopostului. Este un circuit foarte solicitant si trebuie sa gasim solutiile potrivite. Nu am fost multumit de monopost mai ales in alergarile lungi” a declarat britanicul.

Astăzi de la ora 15 puteţi urmări calificările de la Silverstone în direct comentate pe www.f1manager.ro