ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun fotbalist din sezonul precedent, argentinianul câştigând acest trofeu după un an competiţional foarte bun în tricoul lui FC Barcelona. Pentru a primi acest titlu, Lionel Messi s-a duelat cu coechipierul său, Luis Suarez, şi un fotbalist de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

„Sunt bucuros. Mulţumesc tuturor, în special coechipierilor mei, cu care trebuie să împart acest trofeu", a declarat fotbalistul în vârstă de 28 de ani. 
Lionel Messi a marcat 58 de goluri în 57 de partide în sezonul precedent, în care a cucerit „tripla" în formaţia catalană: titlul din campionatul Spaniei, Cupa şi Champions League. Argentinianul primeşte această distincţie pentru a doua oară, după cea din 2011, sezonul precedent titlul fiind primit de Cristiano Ronaldo.