ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea face parte din delegaţia FRF care va însoţi echipa naţională la Budapesta, unde se va disputa mult aşteptatul meci Ungaria - România. Reamintim că partida se va juca vineri, începând cu ora 21:45 şi va fi disponibilă LIVETEXT pe ActiveNews.ro.

Cu două zile înainte de marea confruntare, Liviu Dragnea a acordat un interviu pentru ProTV, în care a vorbit despre cele mai „fierbinţi" subiecte din fotbal.

...despre Ungaria - România: „Teoretic ar trebui să câştigăm. Cred ca va fi un meci cu o tensiune foarte mare. Indiferent de competiţie, un meci între Ungaria şi România este un meci cu foarte multă emoţie, sper să rămână numai la nivel de emoţie. Şi un egal ar fi foarte bun. Am foarte mare încredere în Anghel Iordănescu şi Viorel Moldovan. Cred că fac o echipă foarte bună. Sper că şi jucătorii să fie pătrunşi de emoţia întregii naţiuni pentru acest meci. Am foarte mare încredere în capacitatea managerială a preşedintelui Burleanu".

...despre Steaua/FCSB:E păcat că Ministerul Apărării nu a găsit o soluţie împreună cu clubul Steaua ca acestă echipă să joace unde a jucat întotdeuna, în Ghencea. E ca şi cum ai spune că Rapid nu mai poate să joace în Giuleşti. Păi Rapid şi Giuleşti înseamnă acelaşi lucru. Steaua şi Ghencea înseamnă acelaşi lucru, în cartierul ăla toţii copiii din Ghencea creşteau cu Steaua în suflet, mi se pare nefiresc. Sunt foarte mâhnit că s-a ajuns în situaţia asta, până la urmă, o legenda nu poate fi înfrântă cu acţiuni birocratice. Nu ştiu dacă e reală informaţia că Ministerul Apărării vrea să-şi facă o echipă. Eu cred că ministerele trebuie să se ocupe cu altceva, nu pentru a face echipe de fotbal. Există posibilitatea legală ca firme sau persoane care au fonduri să poată susţine aceste echipe, nu ministerele".

...despre Rapid:Am fost legitimat în Divizia B în liceu şi în primul an de facultate, când trebuia să fiu luat la Rapid, tatăl meu s-a opus. A hotărât să mă ocup de şcoală. Am ratat transferul la Rapid, dar nu am ratat microbul pentru Rapid, sunt rapidist de la trei ani. Rapid a fost cea mai frământată echipa, este o stare de spirit. Sperăm toţi rapidiştii să vină o echipă de patroni care să aibă forţa, capacitatea şi înţelepciunea să facă ce merită din echipa asta".

...despre EURO 2020: „România are capacitatea şi poate găzdui un asemenea eveniment fără reproş. Există bani, există timp şi voinţă şi lucrul ăsta se va realiza categoric. EURO 2020 va însemna un câştig pe termen scurt, dar şi mediu pentru România din punct de vedere economic. Vor veni în România oameni care cu altă ocazie nu ar veni. Oamenii ăia îi vom câştiga ca turişti şi vor vorbi şi cu alţi oameni şi în România s-ar putea să crească afluxul de turişti".