ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lucian Bute va lupta pe 28 noiembrie într-un meci cu britanicul James DeGale. Pugilistul român este încrezător în șansele sale, declarând, într-o conferință de presă susținută la Londra, că va recâştiga centura IBF la categoria supermijlocie, pe care a deţinut-o aproape cinci ani, potrivit Mediafax

"Acum mă simt pregătit, am o echipă nouă, oameni noi în spatele meu, îi mulţumesc managerului meu pentru că mi-a dat acestă oportunitate de a deveni din nou campion mondial. Este important pentru mine deoarece am deţinut aceasă centură cinci ani. În 28 noiembrie voi fi noul campion mondial. Sunt foarte încrezător. Vreau să îi mulţumesc şi lui James (DeGale) pentru oportunitate. Este un boxer foarte bun. Ştiu că seara de 28 noiembrie va fi extraordinară. Mă bucur că voi boxa în faţa fanilor mei, în Quebec City. Am boxat acolo de patru ori şi nu am pierdut. La 28 noiembrie voi obţine a cincea victorie, voi fi campion mondial", a declarat Bute.

În schimb, adversarul său spune că nu va reuși acest lucru.

"În ceea ce mă priveşte, sunt într-o formă foarte bună, voi fi greu de învins. Drumul meu abia începe, al lui este pe cale să se termine. La 28 noiembrie mă voi afla în Canada pentru a-mi apăra centura în faţa unui fost campion mondial foarte bun. Acest tip încă îşi doreşte mult să câştige, îşi vrea centura înapoi, dar credeţi-mă, sunt prea tânăr, prea proaspăt, prea bun pentru el", a subliniat britanicul.