ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Boxerul român Lucian Bute a devenit, vineri, tatăl unei fetițe, a anunțat fostul campion IBF la categoria supermijlocie pe rețelele de socializare.

„Fetița noastră a sosit! Mulțumim lui Dumnezeu!”, a scris Lucian Bute pe cintul său de Facebook, reluând mesajul în franceză și în engleză.

„Soția mea și cu mine suntem încântați să anunțăm sosirea fiicei noastre Ema Anabella. Ea s-a fost născut noaptea trecută, vineri 3 martie 2017. Viața are o nouă semnificație pentru noi. Mulțumesc lui Dumnezeu!”, a scris Bute pe Instagram.

Pugilistul român, în vârstă de 37 de ani, a fost învins, la sfârșitul lunii februarie, prin knockout în repriza a cincea, de adversarul său cu cinci ani mai tânăr, columbianul Eleider Alvarez, într-un meci disputat la Quebec, eliminatoriu pentru titlul mondial al categoriei semigrea, versiunea WBC.



Foto: Facebook