ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși a părut extrem de afectat de înfrângerea suferită în fața lui James DeGale, într-un meci pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, Lucian Bute s-a declarat mulțumit de prestația sa, subliniind că se va întoarce la antrenamente pentru a avea șansa de a ajunge din nou în top.

"Multumesc tututor, cred că am făcut un meci minunat. El este campionul olimpic, mondial, dacă arbitrii l-au declarat învingător, el este. Voi continua, mă întorc în sală și voi munci mai mult. Ultimii trei ani au fost dificili pentru mine, dar acum mă simt minunat, voi continua să muncesc și să am șansa de a ajunge în top", a declarat Bute.

Britanicul James DeGale a declarat că se aștepta ca meciul cu Bute să fie greu: "Știam că Lucian este un mare luptător, dar sunt pregătit pentru oricine".

Lucian Bute a fost învins de James DeGale, prin decizia unanimă a arbitrilor, într-un meci disputat la Quebec, britanicul rămânând astfel deținător al centurii de campion IBF la categoria supermijlocie.