ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Partida dintre echipele Dinamo București și CSMS Iași, contând pentru etapa a XX-a a Ligii I, a fost întreruptă, în minutul 33, timp de zece minute, din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei dinamoviste.

Arbitrul meciului din Șoseaua Ștefan cel Mare, Iulian Călin, a decis întreruperea partidei și a trimis jucătorii celor două echipe la vestiare, după ce fanii "câinilor" au scandat, în mod repetat, "Afară, afară, cu ungurii din țară", conform sport.ro.

Regulamentul prevede ca, în astfel de situații, arbitrul să retragă cele două formații la vestiare, timp de zece minute. Dacă în acest interval de timp, scandările nu încetează, centralul poate suspenda meciul definitiv.

În urma intervenției jucătorilor dinamoviști Cosmin Matei și Cerniauskas, peluzele dinamoviste au încetat scandările și au părăsit arena.

Deși meciul a fost reluat, Dinamo riscă să piardă la masa verde.

Scorul final al întâlnirii a fost de 0-0.

Foto: DigiSport